επιλογή κατοικίας
( * έχει πωληθεί )

Νέα !

πως θέλετε το
δικό σας σπίτι ;

 
 

Συγκρότημα Εξοχικών Κατοικιών, στο Βουρκάρι Κέας

Νέο! :   Κατοικία Α3

Προνομιούχος κατοικία σε θέση και θέα. Eπιπλωμένη. Διαμορφωμένος κήπος με αναπτυγμένα φυτά :
Πωλείται     ή
    ενοικιάζεται
Δείτε στο Airbnb

Νοικιάστε το!

Οικόπεδο Γ

   Απομένουν δύο κατοικίες, Γ1 & Γ2 . Aποπεράτωση σε 12 μήνες


Ευκαιρίες! σε οικόπεδα

σε υποτιμημένη αξία.  Η Τζιά έχει μέλλον.
Θα συνθέσουμε σπίτι μοναδικό, με βάση τις ιδέες και το γούστο σας.

Η Θέση

Νέες λιθόκτιστες κατοικίες κατασκευάζονται σε δεκαπέντε στρέμματα λόφου πάνω από το Βουρκάρι.   Η θέση τους συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ευκολίας πρόσβασης - πολύ κοντά στο Βουρκάρι και στο λιμάνι - με την γαλήνη της εξοχής.

Μαγαζιά, εστίαση και διασκέδαση στο λιμάνι και το Βουρκάρι, παραλίες σε Γυαλισκάρι και Οτζιά, μαρίνα σκαφών είναι όλα κοντά!   Το κάτω όριο των οικοπέδων έχει 100μ περίπου πρόσωπο στον νέο περιφερειακό δρόμο του Βουρκαρίου ( χωματόδρομος ).   Η θέση είναι 1.200μ από τον κόλπο του Βουρκαριού οδικά, ή μόλις 400-500μ σε ευθεία γραμμή.   Δίκτυο δρόμων και οδεύσεων από τον οικισμό του Βουρκαριού ολοένα επεκτείνεται προς τη θέση αυτή - όπως φαίνεται και στην αεροφωτογραφία.

Διάταξη

Το σύνολο αποτελείται από 3 οικόπεδα: Α και Β, όπου ήδη κτίστηκαν πέντε πέτρινα σπίτια με ιδιωτική πισίνα το καθένα.   Η οικοδόμηση ολοκληρώθηκε σα οικόπεδα Α και Β, ενώ στο οικόπεδο Γ πρόσφατα ολοκληρώθηκε η κατοικία Γ3.   Η πλαγιά είναι στραμμένη βόρειο-ανατολικά και ο ορίζοντας συναντά τη θάλασσα σε ευρύ τόξο από τη Μακρόνησο έως την Ανδρο.   Ανατολικότερα δεσπόζει η Χώρα του νησιού, σε ύψωμα.  

Οι κατοικίες είναι πανταχόθεν ελεύθερες, ανεξάρτητες μονοκατοικίες.  Η κλίση και η προσεκτική διάταξη εξασφαλίζει τη θέα και την ιδιωτικότητα σε κάθε κατοικία.

Οι κατοικίες περιλαμβάνουν 1.000 με 1.400 μέτρα γης, αποκλειστικής χρήσης.

Αρχιτεκτονική

Οι στάθμες των κτιρίων και των διαμορφώσεων με τις μάντρες δένουν αρμονικά στην πλαγιά.

Οι διατάξεις των κατοικιών είναι προσαρμοσμένες καλά στο περιβάλλον, στη θέα και στις λειτουργικές απαιτήσεις.

Με μέτρο την τοπική παράδοση τα κτίρια είναι εξωτερικά συνδυασμός τζιώτικης φυσικής πέτρας και έγχρωμων επιφανειών αρμολογημένης λιθοδομής. Τα παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πατζούρια είναι ξύλινα έγχρωμα.

Εσωτερικά τα σπίτια ξεχωρίζουν:

Ποιότητα